Wie zijn wij

HET TEAM VAN EPILENNIUM

Eigenaresse en drijvende kracht van Epilennium

Epilennium is opgericht in 1999 door Irene Jongenelen. Zij had vanaf haar tienerjaren last van overbeharing tot het moment dat zij in contact kwam met de ontwikkelaars van de Ellipse flitslichttechniek. Na haar medewerking aan diverse televisieprogramma’s bleek dat overbeharing een nog te doorbreken taboe was en begon zij haar onderneming, die inmiddels is uitgegroeid tot een bloeiende huid-, oedeem- & laserkliniek.

 

 

Epilennium Rotterdam

Huidtherapeut Danielle de Bock.

Naar aanleiding van eczeem, waar ik jaren last van heb gehad, heeft mijn interesse altijd al gelegen op het gebied van gezondheid en de huid. Door de studie huidtherapie geef ik andere mensen ook de mogelijkheid hun huid te verbeteren.

Tijdens mijn studie heb ik mij verdiept in de behandeling van oedeemtherapie d.m.v. specifieke stages en een afstudeeronderzoek.

Na de opleiding huidtherapie heb ik ook de opleiding schoonheidsspecialiste gevolgd. Zodat ik allround ben en zowel het cosmetische als het medische aspect van de huid kan behandelen.

Mijn jeugdigheid geeft een nieuwe invloed in het team van Epilennium waarbij sprake is van een prettige samenwerking.
Door diversiteit van de behandelingen die de praktijk biedt en de verschillende patiënten blijft het een uitdagend beroep.

 

Huidtherapeut Patricia Brokx.

Mijn ambitie voor huidtherapie is begonnen door de vele interesse in de anatomie en fysiologie van het menselijk lichaam en met name in het grootste orgaan van de mens ‘de huid’.  Ik ben een mensenmens die zich vooral richt op het vinden van een juiste oplossing bij een probleem en hierbij een aanspreekpunt is met een luisterend oor.

Mijn enthousiasme en interesses liggen op cosmetisch en medisch gebied van huidtherapie. Mijn doel is de mensen blij maken met het verbeteren, verhelpen en wegnemen van klachten omtrent diverse huidaandoeningen en oedeem.

Na mijn studie ben ik gestart als huidtherapeut in het team van Epilennium, waar ik met plezier werk in een goed samenwerkend verband. Hoofdzakelijk werk ik in Rotterdam als huidtherapeut, maar u zult mij ook zien als receptioniste.

 

Epilennium Maassluis

clautje

Huidtherapeut Claudia Rotteveel.

Tijdens mijn studie huidtherapie kwam ik steeds nieuwe interessante feiten te weten over hoe de huid werkt en het zelf oplossend vermogen van het lichaam. Ik vind het lichaam een geniaal instrument.

Met veel enthousiasme heb ik mijn studie doorlopen en werk nu met veel plezier als huidtherapeute.

Na mijn studie ben ik werkzaam geweest in Den Haag en Delft. Ik vind het erg leuk om nu het team van Epilennium te versterken. Epilennium biedt mij een grote diversiteit in werkzaamheden en gezelligheid met collega’s en klanten.

 

 

Huidtherapeut Tessa van Straalen.

Interesse voor de huid is er bij mij altijd geweest. Tijdens mijn opleiding schoonheidsspecialiste kwam ik er al snel achter dat dit echt was wat ik leuk vond. Wel besloot ik mijn kennis te verbreden en een andere kant van de huidzorg te gaan ontdekken. Na de opleiding schoonheidsspecialiste heb ik dan ook de studie Huidtherapie gevolgd en afgerond.

Tijdens mijn studie en verschillende stages heb ik mijzelf ontwikkeld in zowel het medische als het cosmetische deel van de Huidtherapie. Ik vind het fijn om met mensen te werken en samen te werken aan het verminderen of zelfs wegnemen van klachten.

Na mijn studie ben ik het team van Epilennium gaan versterken wat ik onwijs leuk vind. De grote diversiteit aan behandelingen en de gezelligheid met patiënten en collega’s zorgen ervoor dat ik met plezier naar mijn werk ga!