Wie zijn wij

HET TEAM VAN EPILENNIUM

 

Eigenaresse en drijvende kracht van Epilennium

Epilennium is opgericht in 1999 door Irene Jongenelen. Zij had vanaf haar tienerjaren last van overbeharing tot het moment dat zij in contact kwam met de ontwikkelaars van de Ellipse flitslichttechniek. Na haar medewerking aan diverse televisieprogramma’s bleek dat overbeharing een nog te doorbreken taboe was en begon zij haar onderneming, die inmiddels is uitgegroeid tot een bloeiende huid-, oedeem- & laserkliniek.

 

Epilennium Rotterdam

Huidtherapeut Tamara Jansen

Mijn naam is Tamara Janssen. In 2015 ben ik afgestudeerd als huidtherapeut aan de Hogeschool van Utrecht. Per 1 december 2018 zal ik gaan werken bij Epilennium Rotterdam.

Ik wilde graag een opleiding starten in zorg zodat ik iets voor anderen kon betekenen, maar ik wist niet goed wat ik wilde. Totdat ik las over de opleiding huidtherapie. Ik heb altijd al een grote interesse gehad in de huid en dit was dus eigenlijk precies wat ik wilde, ik hoefde niet meer verder te zoeken. In de afgelopen jaren dat ik aan het werk ben als huidtherapeut  heb ik ervaring opgedaan met zowel medische als cosmetische behandelingen. Beide kanten van de huidtherapie vind ik enorm interessant en vind ik het erg leuk om bij Epilennium te werken! Als huidtherapeut vind ik het belangrijk om de cliënten tevreden de deur uit te laten gaan en zoveel mogelijk resultaat te behalen.

Huidtherapeut Zarina Mohammad

Mijn naam is Zarina Mohammad en ik kom het team van Epilennium versterken als vliegende keep.

Voor sommige zal ik een bekend gezicht zijn, ik ben namelijk al een tijdje werkzaam bij Epilennium Maassluis. Ik heb het hier erg naar mijn zin. Het aanbod van diverse  behandelingen en de gezelligheid met klanten en collega’s, maakt mijn werkt extra leuk. Ik houd van afwisseling en uitdaging, dus ik vind het onwijs leuk dat ik nu ook het team in Epilennium Rotterdam kom versterken.

Als persoon ben ik zeer vriendelijk, geduldig, nauwkeurig en behulpzaam. Het geeft mij veel voldoening om mensen te kunnen helpen met mijn kennis en vaardigheden. Het is dan ook mijn missie om iedere klant tevreden en blij de deur uit te zien gaan. Ik vind het belangrijk om mijzelf altijd te blijven ontwikkelen, zowel op werkvlak als persoonlijk vlak. Zo heb ik tijdens de opleiding Huidtherapie, een opleiding tot Make-Up Artist gevolgd en behaald. Ook heb ik ervaring opgedaan tijdens mijn stages, waar ik veel verschillende soorten huidaandoeningen en huidkanker heb gezien. In de toekomst zou ik graag meer cursussen en trainingen willen volgen om mijn kennis nog meerte vergroten.

Epilennium Maassluis

 

clautje

Huidtherapeut Claudia Thoen-Rotteveel.

“Mijn naam is Claudia Thoen sinds 2013 werkzaam als hoofd-huidtherapie  bij Epilennium Maassluis. Naast behandelen ben ik druk bezig met PR, netwerken, administratie, stagiaires begeleiden en beheer ik Facebook.Ik vind het erg leuk om bij Epilennium te werken omdat Epilennium mij zeer gevarieerd werk biedt. Ik doe verschillende behandelingen zoals: acné, pigment, vaatjes, oedeem, littekens, huidverbetering enzovoort. Dat maakt mijn werk leuk. Naast mijn huidtherapeutische behandelingen ben ik gespecialiseerd in permanente make-up en heb ik een cursus gedaan voor manuele bindweefsel massage. Om onze kwaliteit hoog te houden gaan we regelmatig naar cursussen en congressen. Vanwege succes en opkomende drukte vormen Tessa en ik nu het team van Epilennium Maassluis. Achter de schermen werken we nauw samen met de huidtherapeuten van Epilennium Rotterdam. Met het hele team zorgen we dat alles goed verloopt en dat we de beste zorg kunnen bieden.

 

 

Huidtherapeut Tessa van Straalen.

Interesse voor de huid is er bij mij altijd geweest. Tijdens mijn opleiding schoonheidsspecialiste kwam ik er al snel achter dat dit echt was wat ik leuk vond. Wel besloot ik mijn kennis te verbreden en een andere kant van de huidzorg te gaan ontdekken. Na de opleiding schoonheidsspecialiste heb ik dan ook de studie Huidtherapie gevolgd en afgerond.

Tijdens mijn studie en verschillende stages heb ik mijzelf ontwikkeld in zowel het medische als het cosmetische deel van de Huidtherapie. Ik vind het fijn om met mensen te werken en samen te werken aan het verminderen of zelfs wegnemen van klachten.

Na mijn studie ben ik het team van Epilennium gaan versterken wat ik onwijs leuk vind. De grote diversiteit aan behandelingen en de gezelligheid met patiënten en collega’s zorgen ervoor dat ik met plezier naar mijn werk ga!