Wie zijn wij

HET TEAM VAN EPILENNIUM

 

Eigenaresse en drijvende kracht van Epilennium

Epilennium is opgericht in 1999 door Irene Jongenelen. Zij had vanaf haar tienerjaren last van overbeharing tot het moment dat zij in contact kwam met de ontwikkelaars van de Ellipse flitslichttechniek. Na haar medewerking aan diverse televisieprogramma’s bleek dat overbeharing een nog te doorbreken taboe was en begon zij haar onderneming, die inmiddels is uitgegroeid tot een bloeiende huid-, oedeem- & laserkliniek.

 

Epilennium Rotterdam

 

 Huidtherapeut Danielle de Bock.

Naar aanleiding van eczeem, waar ik jaren last van heb gehad, heeft mijn interesse altijd al gelegen op het gebied van gezondheid en de huid. Door de studie huidtherapie geef ik andere mensen ook de mogelijkheid hun huid te verbeteren.

Tijdens mijn studie heb ik mij verdiept in de behandeling van oedeemtherapie d.m.v. specifieke stages en een afstudeeronderzoek.

Na de opleiding huidtherapie heb ik ook de opleiding schoonheidsspecialiste gevolgd. Zodat ik allround ben en zowel het cosmetische als het medische aspect van de huid kan behandelen. Door diversiteit van de behandelingen die de praktijk biedt en de verschillende patiënten blijft het een uitdagend beroep.

 

 

Epilennium Maassluis

 

clautje

Huidtherapeut Claudia Rotteveel.

“Mijn naam is Claudia Thoen sinds 2013 werkzaam als hoofd-huidtherapie  bij Epilennium Maassluis. Naast behandelen ben ik druk bezig met PR, netwerken, administratie, stagiaires begeleiden en beheer ik Facebook.Ik vind het erg leuk om bij Epilennium te werken omdat Epilennium mij zeer gevarieerd werk biedt. Ik doe verschillende behandelingen zoals: acné, pigment, vaatjes, oedeem, littekens, huidverbetering enzovoort. Dat maakt mijn werk leuk. Naast mijn huidtherapeutische behandelingen ben ik gespecialiseerd in permanente make-up en heb ik een cursus gedaan voor manuele bindweefsel massage. Om onze kwaliteit hoog te houden gaan we regelmatig naar cursussen en congressen. Vanwege succes en opkomende drukte vormen Tessa en ik nu het team van Epilennium Maassluis. Achter de schermen werken we nauw samen met de huidtherapeuten van Epilennium Rotterdam. Met het hele team zorgen we dat alles goed verloopt en dat we de beste zorg kunnen bieden.

 

 

 

Huidtherapeut Tessa van Straalen.

Interesse voor de huid is er bij mij altijd geweest. Tijdens mijn opleiding schoonheidsspecialiste kwam ik er al snel achter dat dit echt was wat ik leuk vond. Wel besloot ik mijn kennis te verbreden en een andere kant van de huidzorg te gaan ontdekken. Na de opleiding schoonheidsspecialiste heb ik dan ook de studie Huidtherapie gevolgd en afgerond.

Tijdens mijn studie en verschillende stages heb ik mijzelf ontwikkeld in zowel het medische als het cosmetische deel van de Huidtherapie. Ik vind het fijn om met mensen te werken en samen te werken aan het verminderen of zelfs wegnemen van klachten.

Na mijn studie ben ik het team van Epilennium gaan versterken wat ik onwijs leuk vind. De grote diversiteit aan behandelingen en de gezelligheid met patiënten en collega’s zorgen ervoor dat ik met plezier naar mijn werk ga!