Laser ontharen Maassluis

SOPRANO ICE LASER ontharen

*** Epilennium is dit jaar al 18 jaar dé specialist op het gebied van definitief ontharen! Om te vieren dat we 18 zijn geworden bieden wij u een GRATIS intakegesprek en proefbehandeling van november 2017 tot april 2018. Vul rechts of onderin op deze pagina het contactformulier in en wij nodigen u uit voor uw GRATIS intakegesprek en proefbehandeling! ***

Soprano ice ontharingslaser voordelen bij Epilennium Maassluis

– Soprano ice is de prijswinnaar ‘Beste Ontharingslaser’ van het moment.
– Meest veilige laser door de nieuwe techniek.
– Nagenoeg pijnloos.
– Zomerproef! Alleen 10 dagen voor en na de behandeling zon vermijden. 
– Behandeld door paramedisch opgeleide huidtherapeuten.
– Bij vrouwen wordt het gezicht vergoed. 
– Geen herstel tijd nodig. Geen na verschijnselen.
– Geschikt voor alle huidtypes.
– Geschikt voor alle haartypes met uitzondering op grijs en blond.
– Definitief, gemiddeld 95 % haarreductie.
– Nieuwe SHR techniek, beste innoverende uitvinding van het afgelopen 10 jaar op ontharingsgebied.
– Behandeling om de 6-10 weken. Na gemiddeld 8- 10 behandelingen heeft u een geweldig resultaat.
– Epilennium is al 18 jaar gespecialiseerd in ontharingslaser.

SOPRANO ICE LASER ontharen. Epilennium is dé expert in laser ontharen in Rotterdam / Maassluis en omstreken voor vrouwen en mannen. Wij werken met het medische lasersysteem Soprano Ice LASER SHR. Op dit moment is dit de meest effectieve methode voor het verwijderen van ongewenste haargroei. Voor alle huidtypes en zon-gebruinde huid geschikt.

Onze gecertificeerde huidtherapeuten zijn BIG-geregistreerd en hebben jarenlange ervaring en zijn volledig gespecialiseerd in laser- IPL ontharen en elektrisch ontharen. De huidtherapeut is opgenomen in het Kwaliteitsregister Paramedici. Dit houdt in dat zij voldoet aan de huidig geldende kwaliteitseisen die wettelijk zijn voorgeschreven. Deze techniek is heel veilig en we kunnen het hele jaar door behandelen, u zit niet vast aan de winterperiode. Uw comfort is belangrijk. Het SHR lasersysteem heeft een nieuwe techniek die het laser ontharen na-genoeg pijnloos maakt. Een permanente vermindering kan doorgaans bewerkstelligd worden met ongeveer 6 tot 8 behandelingen. Omdat we met een levende materie werken, de huid, is het niet te garanderen dat er nooit haar terugkomt op de behandelde locatie, met het oog op hormoonveranderingen bijvoorbeeld.

Kortom: Veilig, effectief, vrijwel pijnloos, geschikt voor elk huidype (zelfs gebruinde huid), behandelen in de zomer, geen herstel periode en award winnaar 2015.

Laser ontharen kan worden toegepast bij de volgende indicaties:

  • Cosmetisch belemmerende haargroei
  • Hirsutisme: mannelijke overbeharingspatroon bij een vrouw
  • Hypertrichose: bovenmatige haargroei op plaatsen waar van natuur al enige haargroei is.
  • Transplantaat
  • Transgender
  • Stoma
  • Sinus pilonidalis: haarnestcyste in de bilnaad

Veiligheid van SOPRANO laser ontharen

De SHR-methode is de veiligste laser ontharings methode en de beste innoverende uitvinding op laser gebied van het afgelopen 10 jaar . Bij de Soprano ICE laser wordt de warmte ontwikkeld en vastgehouden in de lederhuid waar de haarzakjes behandeld worden. De energie (joule) is zeer laag, terwijl de pulsen per seconde zeer hoog zijn, waardoor de flitsen niet meer pijnlijk zijn. Door het extreem koelend handstuk is het risico op brandwonden zeer beperkt. ¹ ² Het apparaat bevat EEN Diode- (810nm) handstuk met uitstekende resultaten.³

 

Prijslijst gelaat *

 Bovenlip  40,-  Kin  50,-  Bovenlip + Kin  85,-
 Bakkebaarden  50,-  Bakkebaarden + Bovenlip  85,-  Bakkebaarden + Kin  95,-
 Wangen  60,-  Tussen wenkbrauwen  40,-
 Gelaat totaal  145,-  Gelaat + Hals  160,-  Gelaat + Hals + Voorhoofd  180,-
 Hals  80,-  Nek  60,-

*wanneer u aanvullend verzekerd ben, is eventuele vergoeding van de behandeling mogelijk. Hoogte van de vergoeding is afhankelijk per zorgverzekeraar. Informeer bij uw zorgverzekeraar.

 

Prijslijst lichaam

 Onderbenen  175,-  Bovenbenen  200,-  Benen totaal  350,-
 Bikinilijn  85,-  Schaamstreek  120,-  Oksels  80,-
 Bilnaad  50,-  Billen  100,-  Billen + Bilnaad  125,-
 Tepels  40,-  Borst  100,-  Buik (onder navel)  80,-
 Buikstreep  50,-  Onderrug  100,-
 Onderarmen  125,-  Bovenarmen  125,-  Armen totaal  200.-

 

Gratis behandeladvies

 

¹ Braun (2009). Permanent Laser Hair Removal With Low Fluence, High Repetition Rate Versus Hight Fluence Low Repetition Rate 810 nm Diode Laser – A Split Leg Conparison Study. Journal of Drugs in Dermatology, 8. ² Koo, B., Ball, K., Tremaine, A., & Zachary, C. B. (2014). A Conparison of Two 810 Diode Lasers for Hair Removal: Low Fluence, Miltiple Pass Versus a High Fluence, Single Pass Technique. Department of Dermatology, 118. ³ Paasch, U., Wagner, J. A., & Paasch, H. W. (2015). Novel 755nm Diode Laser vs. Concentional 755 nm Scanned Alexandrite Laser: Side-by-side Comparison Pilot Study for Thorax and Axillary Hair Removal. Journal of Cosmetic and Laser Therapy, 17,189-193.