Laser ontharen Maassluis

SOPRANO ICE LASER ontharen

Wat is de Soprano ICE ontharingslaser?

Soprano ice ontharingslaser vernietingt haren definitief en is de prijswinnaar ‘Beste Ontharingslaser’ van het moment.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

  • Cosmetisch belemmerende haargroei
  • Hirsutisme: mannelijke overbeharingspatroon bij een vrouw
  • Hypertrichose: bovenmatige haargroei op plaatsen waar van natuur al enige haargroei is.
  • Bij haar transplantaat
  • Transgender
  • Stoma
  • Sinus pilonidalis: haarnestcyste in de bilnaad

Definitief ontharen is zowel op medische als cosmetische indicatie toepasbaar. Overbeharing komt zowel bij mannen als vrouwen voor. Bij vrouwen kan het cosmetisch (bijvoorbeeld: bikinilijn, benen, oksels) en medische (gezicht) beschouwd worden. Bij mannen wordt dit echter alleen cosmetisch beschouwd.

Welke haren behandelen wij middels laser?

Alleen donkere haren i.v.m. het aanwezige pigment in het haarzakje. Blonde, grijze en rode haren kunnen alleen vernietigd kunnen worden door de warmte van de SHR-methode haar reductie van deze haren zal gemiddeld 20% zijn. Voor deze haren bestaat de mogelijkheid tot elektrische epilatie.

Hoe werkt het?

Epilennium werkt met de Soprano Ice laser. SHR-methode warmt de haarfollikels geleidelijk op via subtiele lichtstraaltjes. Omdat de lichtstraal continue in beweging is. Dit in tegenstelling tot traditionele laser/IPL ontharing, waarbij een enkele hoge dosis energie de haarfollikel behandeld, wat resulteert in zowel pijn als potentiële brandwonden. Het haarzakje wordt zodanig opgewarmd dat het wordt vernietigd en er geen haartje meer kan groeien. U bent alleen niet klaar met één behandeling. Haren groeien namelijk niet allemaal tegelijk, maar in verschillende fasen.

De haar kan alleen volledig vernietigd worden wanneer deze in de actieve groeifase zit. Het verschilt per lichaamsdeel hoe snel de haren van fase wisselen. Aan de hand van deze fasen behandelen wij net zolang tot het merendeel van de haren is vernietigd in de actieve groeifase. Voor alle huidtypes en zon-gebruinde huid geschikt.

Resultaten:

Wordt ik 100% haarloos?

Dit is helaas niet te garanderen. Dit is afhankelijk van vele factoren. o.a. uw geslacht, leeftijd, pubertijd, overgang, zwangerschap, mannelijke hormonen, medicijnen en genetische invloeden. Verwachting is tot de 80-95% haarreductie.

Maak afspraak

Behandelmethoden:

De behandeling start met het maken van foto’s voor het bekijken van het behaalde resultaat. Vervolgens wordt er geleidingsgel aangebracht en krijgt u een bril op ter bescherming van het laserlicht. Het SHR lasersysteem heeft een nieuwe techniek die het laseren nagenoeg pijnloos maakt.

Veiligheid van SOPRANO laser ontharen

De SHR-methode is de veiligste laser ontharingsmethode en de beste innoverende uitvinding op laser gebied van het afgelopen 10 jaar. Bij de Soprano ICE laser wordt de warmte ontwikkeld en vastgehouden in de lederhuid waar de haarzakjes behandeld worden. De energie (joule) is zeer laag, terwijl de pulsen per seconde zeer hoog zijn, waardoor de flitsen niet meer pijnlijk zijn. Door het extreem koelend handstuk is het risico op brandwonden zeer beperkt.

Onze gecertificeerde huidtherapeuten zijn BIG-geregistreerd en hebben jarenlange ervaring en zijn volledig gespecialiseerd in laser- IPL ontharen en elektrisch ontharen. De huidtherapeut is opgenomen in het Kwaliteitsregister Paramedici. Dit houdt in dat zij voldoet aan de huidig geldende kwaliteitseisen die wettelijk zijn voorgeschreven.

Behandelfrequentie:

Gemiddeld zijn er 6-8 behandelingen nodig voor een gewenst resultaat. Behandeling in het gelaat is om de 4 weken en het lichaam om de 6 weken. Het gewenste resultaat kan per persoon verschillen, er kunnen dus minder of meer behandelingen gewenst zijn. Wanneer het gewenste resultaat behaald is, dient deze onderhouden te worden d.m.v. onderhoudsbehandelingen.

Na de behandeling:

Na de behandeling voelt het gebied warm aan heeft veder bijna geen herstel tijd nodig. Je mag 10 dagen voor en na de behandeling niet in de zon. Omdat uw huid dan gevoeliger is en er eventueel pigment vlekken zouden kunnen ontstaan.

Avène productadvies: Voor het bevorderen van het herstellend vermogen van de huid Cicalfate creme of emulsie. Boegem zalf is geschikt om de warmte in de huid tegen te gaan. Daarnaast ALTIJD zonbescherming smeren!

Vergoeding:

U kunt in aanmerking komen voor een vergoeding indien u aanvullend verzekerd bent. Informeer bij uw zorgverzekering of u in aanmerking komt voor een eventuele vergoeding.

Wordt behandeling vergoed?

Prijslijst gelaat *

 Bovenlip  40,-  Kin  50,-  Bovenlip + Kin  85,-
 Bakkebaarden  50,-  Bakkebaarden + Bovenlip  85,-  Bakkebaarden + Kin  95,-
 Wangen  60,-  Tussen wenkbrauwen  40,-
 Gelaat totaal  145,-  Gelaat + Hals  160,-  Gelaat + Hals + Voorhoofd  180,-
 Hals  80,-  Nek  60,-

*wanneer u aanvullend verzekerd ben, is eventuele vergoeding van de behandeling mogelijk. Hoogte van de vergoeding is afhankelijk per zorgverzekeraar. Informeer bij uw zorgverzekeraar.

Prijslijst lichaam
 Onderbenen  175,-  Bovenbenen  200,-  Benen totaal  350,-
 Bikinilijn  85,-  Schaamstreek  120,-  Oksels  80,-
 Bilnaad  50,-  Billen  100,-  Billen + Bilnaad  125,-
 Tepels  40,-  Borst  100,-  Buik (onder navel)  80,-
 Buikstreep  50,-  Onderrug  100,-
 Onderarmen  125,-  Bovenarmen  125,-  Armen totaal  200.-

 

Vrijblijvend behandeladvies