Rug ontharen

Heeft u veel last van ongewenste haargroei en wilt u uw rug ontharen? Dan bent u bij Epilennium aan het juiste adres. Op de rug en de schouders kan de intensiteit van de haargroei enorm verschillen. Met de behandelmethode Ellipse van Epilennium is definitieve ontharing mogelijk. Nu is het moment om uw lichaam te ontdoen van ongewenste haargroei. Wij kunnen pijnloos en effectief uw rug ontharen. De Ellipse werkt met zichtbaar licht en worden honderden haartjes tijdsens een behandeling vernietigd. Wilt u permanent uw rug ontharen? De Ellipse is een zeer geschikte manier om definitief van uw ongewenste haargroei af te komen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Tijdens een intakegesprek kijken we samen met u naar de situatie en bespreken we de mogelijkheden om uw rug te ontharen en u van uw ongewenste haargroei af te helpen.

Gratis Behandeladvies

Wilt u altijd mooie en gladde benen hebben en geen zorgen meer willen maken over stoppels of een geïrriteerde huid? Wij bieden een pijnloze, snelle en effectieve manier om definitief uw benen te ontharen. Door middel van lichtpulsen wordt ongewenste haargroei definitief verwijderd met de Ellipse apparatuur van Epilennium. De behandelmethode geeft een prikkelend of tintelend gevoel als wij professioneel uw benen ontharen met de Ellipse. Geen pijnlijke hars- of epileerbehandelingen meer! De Ellipse is geschikt voor bijna ieder huidtype, effectief, veilig en bewezen om definitief uw benen te ontharen.

Maak afspraak

Veel vrouwen en mannen kiezen tegenwoordig voor benen ontharen. Enerzijds voor lichaamsverzorging en hygiëne, maar vooral ook voor het gevoel van een heerlijk zachte gladde huid. Het scheren of harsen is een tijdrovende taak en blijft zich continu herhalen. Wanneer u daar genoeg van heeft is het een goede optie om uw benen te ontharen. Dit is mogelijk bij Epilennium waar een team van specialisten voor u klaar staat om u te helpen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen om uw benen of rug te ontharen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u graag professioneel advies op maat!

Wordt behandeling vergoed? Maak afspraak Gratis Behandeladvies