REVITALASH® WIMPERSERUM

revita

Verzorgt u uw wimpers ook dagelijks? Wilt u graag langer, voller en gezonder uitziende wimpers zonder wimperextensions?

Epilennium biedt de uitkomst voor breekbare, verouderde, droge en fragiele wimpers met het wimperserum van Revitalash®. Het serum bevat een geavanceerde formule dat bestaat uit natuurlijke botanische stoffen en gepatendeerde wetenschappelijk technologie. De formule helpt de wimpers te beschermen tegen de breekbaarheid en broosheid, maar ook het verbeteren van de flexibiliteit, hydratie en glans van de wimpers.

Welke ingrediënten bevat het product?

  • BioPeptin Complex: Een botanische stof, groene thee extract rijk aan panthenol, peptide.
  • Ginseng & Swertia Japonica: Plantaardig extract met een hoog gehalte aan vitamin B en anti-oxidanten ter bescherming van de wimpers.
  • Saw Palmetto: Hoog gehalte aan vetzuren en plantaardige sterolen voor het in conditie houden van de wimpers.
  • Tarwe-eiwit: Hoog gehalte aan aminozuren, peptide en vitamin B ter verterking, glad maken en in conditie houden van de wimpers.

Hoe past u het serum toe?

Gebruik de eerste periode het serum dagelijks gedurende 12 weken lang. Na 12 weken kunt u het gebruik volstaan met een onderhoud van 3 a 4 keer per week. Breng het product met een dun laagje aan bijde aanzet van de wimpers (pas op niet in het oog). TIP: het serum kan in combinatie met wimperextensions worden gebruikt, omdat dit product op waterbasis is. Het serum kost 79,- euro (hier doet u ongeveer een half jaar mee).

revitalash-advanced-eyelash-conditioner-2-ml-26   revitalash

NIEUW!! REVITALASH MINI KIT voor 60,- euro. Ideaal om mee te nemen op de vakantie. De KIT bestaat uit het verzorgingsserum van 1.0 ml, primer voor onder de mascara en een zwarte mascara.

total-lash-beauty-mini-kit-revitalash-news1

Dit product is Dermatotlogisch getest – Oogheelkundig beoordeeld – Klinisch  getest – Hypoallergeen – Niet-irriterend.