DUTCHESS OF BEAUTY WIMPERSERUM

Verzorgt u uw wimpers ook dagelijks? Wilt u graag langer, voller en gezonder uitziende wimpers zonder wimperextensions?

Epilennium biedt de uitkomst voor breekbare, verouderde, droge en fragiele wimpers met het wimperserum van Dutchess of Beauty. Het wimperserum gaat terug naar de basis met de juiste werkzame stoffen en niet meer ingredienten dan nodig. Hiermee word de kans op irritaties of allergieen zo klein mogelijk.

Actieve ingredient

Het actieve ingredient isopropyl cloprostenate (prostaglandine) stimuleert de haarwortel, verlengt de groeifase van de wimperhaartjes en gaat uitvallen van de wimperhaartjes tegen.

 

Hoe past u het serum toe?

Voor  gebruik de ogen reinigen met een milde zeep. Dutchess of Beauty wimperserum alleen op de droge huid aanbrengen. U kunt het serum eenvoudig aanbrengen als een eyeliner op de wimperrand. Dit hoeft slechts eenmaal per dag, bij voorkeur ‘ s avonds.  De hoeveelheid vloeistof op het kwastje is voldoende voor beide wimperranden. U hoeft het kwastje niet nogmaals te bevochtigen. Wacht tot de vloeistof volledig opgenomen is. Niet in de ogen wrijven.revitalash

 

Het eerste resultaat is zichtbaar na 6 tot 10 weken. Wanneer u de gewenste wimperlengte heeft bereikt, hoeft u het serum slechts 2 tot 3 keer per week aan te brengen om het effect te behouden.

U kunt bij het eerste gebruik een lichte tinteling voelen of rode oogleden krijgen. Deze bijwerking kan 3 tot 7 dagen aanhouden, totdat de huid er aan gewend is. Bij blijvende tinteling en/of roodheid het gebruik onmiddellijk staken. Bij contact met ogen, direct uitspoelen met lauw water.

Dutchess of Beauty Premium wimperserum €49,95