Protiplan

Protiplan is een afslankmethode “afslanken met eiwit” gebaseerd op gezond eten in combinatie met koolhydraatarme en eiwitrijke voeding. Protiplan heeft een uitgebreid assortiment, waardoor afslanken daadwerkelijk smaakvol en makkelijk is. Wat we met de Protiplan afslankmethodiek willen bereiken is effectief, gezond en duurzaam gewichtsverlies. Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond wanneer de koolhydraten worden verlaagd en de eiwitten worden verhoogd , de spiermassa niet verdwijnt maar de vetreserves worden verbrand.

Protiplan werkt in drie fasen, het is belangrijk alle fasen goed te doorlopen. Hierdoor is er een goede balans van het lichaam. Protiplan richt zich op het voorgoed verliezen van gewicht, hierbij is het ontwikkelen van gezonde gewoontes de enige echte weg. In elke fase wordt uw voedingspatroon aangepast, zodat u een gezond voedingspatroon aan leert.

Gratis adviesgesprek

Protiplan 2

Fase 1

Strikte fase, waar men wel vlees, vis en groente mag eten. De eerste fase is een strikte fase, waar men wel vlees, vis en groente mag eten en tot 70% van de overtollige kilo’s verliest. Er zijn maar liefst 6 eetmomenten waardoor je afslankt zonder hongergevoel.

Fase 2

In de tweede fase mag u naast vlees en vis ook fruit en zuivel, waar men nog 20% van de overtollige kilo’s kwijt raakt. Per dag staan 4 maal daags producten van Protiplan op uw menu.

Fase 3

Hierna volgt de derde fase en komen koolhydraatrijke producten weer terug op het menu en aangevuld met twee producten van Protiplan. In de laatste fase verliest u de laatste 10% van de overtollige kilo’s en wordt u weer op weg geholpen naar een gezond en normaal menu.

Tijdens het afslanken is zondigen funest voor het resultaat, maar omdat u afslankt zonder hongergevoel, snel resultaat ziet en uw fit voelt zal dit u goed stimuleren om het vol te houden!

Protiplan

 

Voordelen voor u!

  • U kunt uw producten zelf bestellen, waar en wanneer u wilt
  • De door u bestelde producten thuis laten bezorgen
  • Gratis dieet boekje, inclusief smaakvolle recepten en tips

 

Probeer nu 3 dagen de producten van Protiplan voor €17.50 !!

Met dit proefpakket kunt u drie dagen lang ervaren hoe lekker afslanken kan zijn.  Je krijgt drie zakjes (voor elke dag een) met lekkere producten, gevarieerd menu en een aantal heerlijke recepten.  Zo maak je een vliegende start op weg naar een gezond gewicht!

 

Intakegesprek

In het intakegesprek maakt u kennis met uw coache. Zij begeleid u tijdens de afslankperiode. Om de week is er een weegmoment. Tijdens het weegmoment wordt gekeken naar het gewicht, vocht percentage, BMI, vetpercentage etc. Het begeleiden kost u niets extra’s.
Maak afspraak

Foto’s van klanten

Vrijblijvend behandeladvies