Ontstaan van Epilennium

Irene receptieEpilennium is opgericht in 1999 door Irene Jongenelen. Zij had vanaf haar tienerjaren last van overbeharing tot het moment dat zij in contact kwam met de ontwikkelaars van de Ellipse flitslichttechniek. Na haar medewerking aan diverse televisieprogramma’s bleek dat overbeharing een nog te doorbreken taboe was en begon zij haar onderneming, die inmiddels is uitgegroeid tot een bloeiende huid- en oedeemkliniek. Hier volgt haar eigen verhaal.

“Ik ben er trots op directeur te zijn van Epilennium. Trots, omdat ik in de loop van de jaren zoveel mensen heb kunnen helpen die met hetzelfde probleem te maken hebben of hadden als ik destijds. Bijna 25 jaar heb ik last gehad van overbeharing. Ik behoorde tot één van de 20 zwaarst behaarde vrouwen in het land. Ook ik had van alles geprobeerd om van mijn overbeharingsprobleem af te komen. Ik ken het verdriet en de schaamte die dit probleem met zich brengen. Altijd bang zijn dat iemand het ziet of dat het gevoeld wordt bij het kussen. Nooit spontaan naar de sauna of het zwembad, totdat ik op de Ellipse flitslichttechniek werd geattendeerd. Ik werd behandeld en de overbeharing verdween en kwam niet meer terug. In die tijd heb ik veel medewerking verleend aan diverse tv-interviews en -programma’s en artikelen in dag- en weekbladen. Dit allemaal om het taboe te doorbreken. Dus ook daarvoor bent u bij Epilennium bij het juiste adres, omdat ik kan spreken uit eigen ervaring.

Zet uw angsten en schroom opzij, pak de telefoon en bel ons. Een team van begripvolle en enthousiaste medewerkers staat voor u klaar. De behandelingen worden uitgevoerd door huidtherapeuten die na hun hbo-opleiding u van dienst zijn met vakkundig advies en persoonlijke aandacht. Doe het! U zult zien: net als ik krijgt u een heel ander leven.
Mijn bedrijf is inmiddels door het vertrouwen van de klanten uitgegroeid tot een huid-, oedeem- en afslankkliniek waar wordt gewerkt met de nieuwste technieken.

Zo werken wij onder andere met de nieuwste Soprano ICE ontharings laser. Ik nodig u van harte uit om een kijkje te nemen op onze nieuwe website.