Ontharen bikinilijn

Wilt u uw bikinilijn ontharen en voortaan elke zomer op vakantie of naar het strand gaan zonder dat u zich zorgen hoeft te maken om uw bikinilijn? Epilennium is gespecialiseerd om uw ongewenste haargroei definitief te ontharen. De bikinilijn ontharen komt veel voor. De grootte van het te behandelen gebied kan per persoon verschillen, zowel binnen als buiten de lies. Definitief ontharen in Rotterdam met de Ellipse behandelmethode maakt harsen of scheren overbodig. Nu is het moment om uw bikinilijn te ontharen of andere aandachtspunten aan te pakken en te ontdoen van ongewenste haargroei. Bent u benieuwd naar de effectieve Ellipse behandelmethode? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Gratis Behandeladvies

 

 

Haarzakjes bevinden zich in een rust- en groeifase. In de groeifase bevatten de haarzakjes een haar en kunnen in die periode van groei behandeld worden met Ellipse apparatuur. Haarzakjes die in een rustfase verkeren moeten ‘wachten’ zodat ze in een periode van groei behandeld kunnen worden. De periode van de haargroei is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de plaats op het lichaam, de dikte van het haar, de afkomst en de leeftijd.

Wilt u definitief uw schaamstreek ontharen? Uw schaamstreek ontharen vereist krachtige nauwkeurige apparatuur en specialisten in het vak. De Ellipse behandelingen worden bij ons gebruikt, door jarenlange ervaring en de Ellipse is hét toonaangevende merk in de ontharingsbranche. Alle intieme delen zowel bij vrouwen als mannen kunnen bij ons definitief worden onthaard. Bovendien worden alle behandelingen met uiterste zorg uitgevoerd. De Ellipse behandelmethode zendt een krachtige lichtstraal uit die de kleurstof melanine in de haarfollikel omzet in warmte. Hierdoor worden honderden haartjes tegelijk met een medisch verantwoord lichtflitssysteem vernietigd. Een zeer geschikte manier voor het definitief verwijderen van ongewenste haargroei. De Ellipse behandelmethode is snel, heeft weinig bijwerkingen en kan bijna alle huidtypes behandelen. Bovendien zijn er slechts een paar behandelingen nodig.

Maak afspraak

In een vrijblijvend intakegesprek bij ons in Rotterdam of Maassluis krijgt u alle informatie en antwoorden die u heeft over uw bikinilijn ontharen. Wij geven u een exacte prijsopgave, afgestemd op uw huidtype en haarconcentratie almede het verwachte aantal behandelingen om uw schaamstreek te ontharen. U kunt bij ons terecht om definitief uw schaamstreek te ontharen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord met een professioneel advies op maat.
Wordt behandeling vergoed? Maak afspraak Gratis Behandeladvies