Microdermabrasie

Wat is microdermabrasie?


Epilennium maakt gebruik van de kristalvrije microdermabrasie. Dit houdt in dat er geen kristallen maar diamanten in het schuurkopje zitten, waardoor er betere resultaten geboekt worden, maar dat de huid minder beschadigd wordt.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Tijdens het intakegesprek wordt er naar uw huid gekeken door de huidtherapeut. Zij kan zien of uw huid geschikt is voor de behandeling.  Al uw vragen zullen tijdens het gesprek beantwoordt worden.

Microdermabrasie is inzetbaar bij:

  • Futloze en matte huid
  • Vlekkerige huid
  • Grove poriën
  • Oppervlakkige rimpels
  • Acnélittekens
  • Littekenweefsel
  • Rokershuid

Vrijblijvend behandeladvies
Hoe werkt het?

Microdermabrasie is een veilige methode waarbij de huid vacuüm wordt gezogen op de diamanten behandelkop van de pen, waarbij de huid geschuurd wordt. Hierbij worden dode huidcellen en vuil op de huid verwijderd. De doorbloeding van de huid wordt gestimuleerd en aangezet tot het aanmaken van nieuwe collageen en elastine cellen.  Het maakt de huid toegankelijker voor het opnemen van actieve werkstoffen die zich bevinden in o.a. crème’s en serums. Hierdoor krijgt uw huid een gezondere uitstraling.

Resultaten:

  • Gladdere huid
  • Frisse en egaal gekleurde huid
  • Verfijning van grove poriën

Maak afspraak

Behandelmethoden:

Tijdens microdermabrasie wordt de huid vacuüm gezogen op de diamanten behandelkop van de pen, waarbij de huid geschuurd wordt. U gaat dit ervaren als een schavend gevoel. De intensiteit van dit gevoel is per persoon verschillend. Gemiddeld geven mensen aan dat het prima te doen is.

Behandelfrequentie:

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de conditie van de huid. De behandelingen vinden om de twee weken plaats. Onderhoudsbehandelingen zijn aanbevolen om het gewenste resultaat te behouden.

Na de behandeling:

Direct na een microdermabrasie behandeling kan de huid er roze tot rood uitzien. Het is mogelijk dat de huid tot een paar dagen na de behandeling droog en kwetsbaar aanvoelt. Verzorging met de huidherstellende crème Cicalfate van Avène kan de gevoeligheid en roodheid verminderen. Het is mogelijk dat de huid gaat schilferen, dit kan enkele dagen aanhouden.

Vergoeding:

U kunt in aanmerking komen voor een vergoeding indien u aanvullend verzekerd bent. Informeer bij uw zorgverzekering of u in aanmerking komt voor een eventuele vergoeding.

Prijzen:

Microdermabrasie gelaat 75,00
Microdermabrasie decolleté 85,00

 

Vrijblijvend behandeladvies

Epilennium