Injectables (botox, fillers en skinboosters) Maassluis

Wat zijn botox en fillers?

De meest bekende en populaire niet-chirurgische behandelingen zijn die met ‘Injectables’. Injectables zijn middelen als botuline toxine of fillers die in de huid worden geïnjecteerd om het uiterlijk te verbeteren of bepaalde (medische) klachten, zoals migraine of overmatig transpireren te behandelen. De meest bekende injectables zijn Botox en hyaluronzuur fillers.

Door dat er veel vraag naar is gaat Epilennium samen werken met een cosmetisch arts in Maassluis.

Drs. M.R. Scheer is specialist in anti-rimpelbehandelingen met injectables en gezond ouder worden door orthomoleculaire adviezen. Hij biedt zijn klanten de kans om door middel van veilige en effectieve behandelingen een natuurlijke en jonge uitstraling terug te krijgen. Hierbij staat de deskundigheid en kwaliteit van de behandeling hoog in het vaandel.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Een injectable behandeling, zoals botox of een filler, werkt effectief tegen verschillende lichamelijke ongemakken, denk daarbij aan: fronsrimpels, voorhoofdsrimpels, migraine, overmatig zweten en afhangende mondhoeken.

Hoe werkt het?

Drs. M.R. Scheer, cosmetisch arts zal voorlopig éénmaal per maand zijn behandelingen aanbieden binnen de deuren van Epilennium Maassluis. Voorafgaand aan de behandeling worden al uw wensen aandachtig besproken en geanalyseerd. Op basis van deze analyse wordt vervolgens een persoonlijk behandelplan opgesteld. Dankzij dit persoonlijke behandelplan bent u verzekerd van het resultaat dat u verdient!

“Ik doe mijn werk met veel plezier en precisie. Hierbij staan kwaliteit en uw veiligheid voorop! “  — Drs. M.R. Scheer

Maak afspraak

Behandelmethoden:

Botox

Botox is een merknaam voor het geneesmiddel botulinetoxine. Dit is een natuurlijk eiwit dat spieren tijdelijk doet ontspannen. Botulinetoxine blokkeert het signaal naar spieren toe, wat voor het samentrekken van deze spieren zorgt. Hierdoor komt de spier tot rust en ontspant de bovenliggende huid, waardoor rimpels zich minder kunnen vormen en zullen verdwijnen. Gerenommeerde merken botulinetoxine zijn: Vistabel, Azzalure, Dysport, Bocouture en Xeomin. Botox® is het meest bekende merknaam en de term is een begrip op zich geworden. Maikel Scheer gebruikt uitsluitend gerenommeerde merken.

Een botox behandeling heeft een ander effect dan een filler behandeling. Doordat botox de gezichtsspieren en de huid ontspant is het voor sommige rimpels effectiever dan fillers. Ook helpt het de vorming van rimpels te voorkomen en kan het preventief gebruikt worden. De rimpels op het voorhoofd, de fronsrimpels en de kraaienpootjes zijn hier een goed voorbeeld van. Dit zijn tevens de meest uitgevoerde botox behandelingen.

Botox wordt met een zeer dun naaldje in de spier geïnjecteerd. De behandeling wordt door de meeste mensen ervaren als niet pijnlijk en neemt slechts enkele minuten in beslag.

Fillers

Een filler is een injectable behandeling waarbij een steriele gel wordt geïnjecteerd om meer stevigheid aan de huid te geven of volume terug te geven aan het gezicht. Zo kunnen rimpels en diepe lijnen zeer goed opgevuld worden met een filler. Er bestaan verscheidene soorten fillers, met uiteenlopende eigenschappen. Maikel Scheer werkt uitsluitend met veilige en tijdelijke filters. Deze fillers zijn gemaakt op basis van hyaluronzuur. Dit is een stof die van nature al veel in de huid voorkomt en zeer sterke vochtbindende eigenschappen heeft. Als we ouder worden, neemt de productie van hyaluronzuur steeds meer af. Als gevolg hiervan neemt ook de hydratatie en de elasticiteit van de huid af. Ook verliest het weefsel onder de huid steeds meer volume en stevigheid. En hierdoor ontstaan de rimpels en plooien. De filler wordt in of onder de huid aangebracht om rimpels en plooien te laten verdwijnen, zoals bij het opvullen van de neuslipplooi of marionetlijnen. Daarnaast worden fillers gebruikt om gezichtscontouren te herstellen, zoals bij de jukbeenderen, wangen, of het opvullen van lippen.

Aangezien het hyaluronzuur in de filler wordt gezien als een lichaamseigen stof is, wordt dit zeer goed geaccepteerd door het lichaam. En een behandeling met een hyaluronzuurfillers, van hoge kwaliteit is dan ook zeer veilig. Vrijwel alle  problemen met fillers waar in de media aandacht aan gegeven wordt gaan over permanente fillers. Maikel Scheer werkt uitsluitend met tijdelijke en veilige fillers, van de beste kwaliteit.  Zoals bij elke injectie in de huid is er na de behandeling wel wat kans op een blauwe plek, zwelling, roodheid of gevoeligheid. Deze verschijnselen verdwijnen na enkele uren of dagen.

Behandelfrequentie:

Skinbooster

Minimaal 4 behandelingen

Haargroei stimulatie
Het aantal behandelingen is in een kuur aan te bevelen die 8 a 12 weken duurt. Voor mannen bestaat de kuur uit 8 weken en 6 behandelingen. De eerste 4 weken elke week 1 behandeling, daarna 2 behandelingen om de week. Voor vrouwen bestaat de kuur uit 12 weken en 8 behandelingen. De eerste 4 weken elke week 1 behandeling, daarna 4 behandelingen om de week.

Fillers

Na ongeveer 1 jaar is het dan weer aangeraden om de behandeling te herhalen om het gewenste resultaat te behouden.

Botox

Het effect van botulinetoxine is tijdelijk en houdt ongeveer 3-6 maanden aan. Afhankelijk van de activiteit van je spieren kun je dus iedere half jaar, veilig en effectief, je behandeling herhalen

Resultaten:

 

 

 

 

 

 

Na de behandeling:

Zoals bij elke injectie in de huid is er na de behandeling wel wat kans op een blauwe plek, zwelling, roodheid of gevoeligheid. Deze verschijnselen verdwijnen na enkele uren of dagen.

Vergoeding:

Cosmetische behandelingen worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Prijzen:

Botox Cosmetisch

 • Halve zone   € 95
 • 1 zone          € 145
 • 2 zones        € 275
 • 3 zones        € 385

Een zone is bijvoorbeeld de fronsrimpel, de voorhoofdrimpels of de kraaienpootjes
Een halve zone is bijvoorbeeld een wenkbrauwlift, gummy smile, de mondhoeken of een putjeskin

Botox Medisch

 • Migraine vanaf               € 145
 • Tandenknarsen              € 275
 • Overmatig transpireren  € 495

Fillers

 • 0,5 ml Hyaluronzuur       € 250
 • 1 ml Hyaluronzuur          € 395
 • 2 ml Hyaluronzuur          € 690
 • 3 ml Hyaluronzuur          € 985
 • 4 ml Hyaluronzuur          € 1280

Skinboosters zijn maatwerk. Voor de eerste keer wordt een kuur van minimaal 4 behandelingen geadviseerd. De onderhoudsbehandelingen na deze kuur zijn “los” af te nemen.

 • Restylane Vital                             € 300 (1 ml € 300, 2 ml € 500, 4 ml €700)
 • RRS HA Injectable                        € 145
 • RRS Hyalift 75 proactive             € 165
 • XL Hair®                                     € 135
 • RRS eyes                                   € 100 (€ 350 voor 4 sessies)

Deze tarieven gelden vanaf 01-01-2018 en zijn onder voorbehoud. Ondanks de zorgvuldigheid waarmee wij dit overzicht hebben gemaakt, kunnen door tariefwijzigingen afwijkingen ontstaan. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.Vraag nu uw GRATIS behandeladvies aan!

Vrijblijvend behandeladvies