Injectables (botox, fillers en skinboosters) Maassluis

Wat zijn botox en fillers?

De meest bekende en populaire niet-chirurgische behandelingen zijn die met ‘Injectables’. Injectables zijn middelen als botuline toxine of fillers die in de huid worden geïnjecteerd om het uiterlijk te verbeteren of bepaalde (medische) klachten, zoals migraine of overmatig transpireren te behandelen. De meest bekende injectables zijn Botox en hyaluronzuur fillers.

Door dat er veel vraag naar is gaat Epilennium samen werken met een cosmetisch arts in Maassluis.

Drs. M.R. Scheer is specialist in anti-rimpelbehandelingen met injectables en gezond ouder worden door orthomoleculaire adviezen. Hij biedt zijn klanten de kans om door middel van veilige en effectieve behandelingen een natuurlijke en jonge uitstraling terug te krijgen. Hierbij staat de deskundigheid en kwaliteit van de behandeling hoog in het vaandel.

Voor wie is deze behandeling geschikt?

Een injectable behandeling, zoals botox of een filler, werkt effectief tegen verschillende lichamelijke ongemakken, denk daarbij aan: fronsrimpels, voorhoofdsrimpels, migraine, overmatig zweten en afhangende mondhoeken.

Hoe werkt het?

Drs. M.R. Scheer, cosmetisch arts zal voorlopig éénmaal per maand zijn behandelingen aanbieden binnen de deuren van Epilennium Maassluis. Voorafgaand aan de behandeling worden al uw wensen aandachtig besproken en geanalyseerd. Op basis van deze analyse wordt vervolgens een persoonlijk behandelplan opgesteld. Dankzij dit persoonlijke behandelplan bent u verzekerd van het resultaat dat u verdient!

“Ik doe mijn werk met veel plezier en precisie. Hierbij staan kwaliteit en uw veiligheid voorop! “  — Drs. M.R. Scheer

Maak afspraak

Behandelmethoden:

Botox

Het geneesmiddel heet botulinetoxine. Dit natuurlijk eiwit doet de spieren tijdelijk ontspannen.  Maikel Scheer gebruikt uitsluitend gerenommeerde merken.

Een botox behandeling heeft een ander effect dan een filler behandeling. Botox ontspant de spieren in de huid waardoor het effectiever is bij bepaalde rimpels dan fillers. Botox werkt ook preventief omdat het het vormen van de rimpel verminderd. Botox wordt bijvoorbeeld ingezet bij de rimpels op het voorhoofd, de fronsrimpels en de kraaienpootjes. Deze korte behandeling wordt niet als heel pijnlijk ervaren.

Fillers

Een filler geeft meer volume aan het gezicht doordat er een steriel gel wordt ingespoten. Het effect van een filler is dat de rimpels en diepe lijnen zeer goed worden opgevuld.

Maikel Scheer werkt uitsluitend met veilige en tijdelijke filters. Deze fillers hebben een basis van hyaluronzuur. Dit is een lichaamseigenstof die als eigenschap vochtbindend zijn.  Als we ouder worden, neemt de productie van hyaluronzuur af. Hierdoor verminderd de elasticiteit  en hydratatie. Tot gevolg dat het volume van de huid afneemt en er rimpels ontstaan. De filler wordt bijvoorbeeld ingezet voor het opvullen van de neuslipplooi of marionetlijnen of gezichtscontouren te herstellen.

Omdat hyaluronzuur een lichaamseigenstof is is de behandeling veilig en wordt het goed geaccepteerd door het lichaam. Er is kans op een blauwe plek, zwelling, roodheid of gevoeligheid. dit verdwijnt na enkele uren of dagen.

Behandelfrequentie:

Skinbooster

Minimaal 4 behandelingen

Haargroei stimulatie
Het aantal behandelingen is in een kuur aan te bevelen die 8 a 12 weken duurt. Voor mannen bestaat de kuur uit 8 weken en 6 behandelingen. De eerste 4 weken elke week 1 behandeling, daarna 2 behandelingen om de week. Voor vrouwen bestaat de kuur uit 12 weken en 8 behandelingen. De eerste 4 weken elke week 1 behandeling, daarna 4 behandelingen om de week.

Fillers

Na ongeveer 1 jaar is het dan weer aangeraden om de behandeling te herhalen om het gewenste resultaat te behouden.

Botox

Het effect van botulinetoxine is tijdelijk en houdt ongeveer 3-6 maanden aan. Afhankelijk van de activiteit van je spieren kun je dus iedere half jaar, veilig en effectief, je behandeling herhalen

Resultaten:

 

 

 

 

 

 

Na de behandeling:

Zoals bij elke injectie in de huid is er na de behandeling wel wat kans op een blauwe plek, zwelling, roodheid of gevoeligheid. Deze verschijnselen verdwijnen na enkele uren of dagen.

Vergoeding:

Cosmetische behandelingen worden niet vergoed door de zorgverzekeraar.

Prijzen:

Botox Cosmetisch

 • Halve zone   € 95
 • 1 zone          € 145
 • 2 zones        € 275
 • 3 zones        € 385

Een zone is bijvoorbeeld de fronsrimpel, de voorhoofdrimpels of de kraaienpootjes
Een halve zone is bijvoorbeeld een wenkbrauwlift, gummy smile, de mondhoeken of een putjeskin

Botox Medisch

 • Migraine vanaf               € 145
 • Tandenknarsen              € 275
 • Overmatig transpireren  € 495

Fillers

 • 0,5 ml Hyaluronzuur       € 250
 • 1 ml Hyaluronzuur          € 395
 • 2 ml Hyaluronzuur          € 690
 • 3 ml Hyaluronzuur          € 985
 • 4 ml Hyaluronzuur          € 1280

Skinboosters zijn maatwerk. Voor de eerste keer wordt een kuur van minimaal 4 behandelingen geadviseerd. De onderhoudsbehandelingen na deze kuur zijn “los” af te nemen.

 • Restylane Vital                             € 300 (1 ml € 300, 2 ml € 500, 4 ml €700)
 • RRS HA Injectable                        € 145
 • RRS Hyalift 75 proactive             € 165
 • XL Hair®                                     € 135
 • RRS eyes                                   € 100 (€ 350 voor 4 sessies)

Deze tarieven gelden vanaf 01-01-2018 en zijn onder voorbehoud. Ondanks de zorgvuldigheid waarmee wij dit overzicht hebben gemaakt, kunnen door tariefwijzigingen afwijkingen ontstaan. U kunt hieraan geen rechten ontlenen.Vraag nu uw GRATIS behandeladvies aan!

 

Dr. Scheer in aanwezig bij Epilennium Maassluis op de volgende data;

donderdag 18 oktober 2018 11-15 uur

donderdag 29 november 2018 11-15 uur
donderdag 27 december 2018 11-15 uur
donderdag 24 januari 2019 11-15 uur
donderdag 21 februari 2019 11-15 uur
donderdag 21 maart 2019 11-15 uur

 

Vrijblijvend behandeladvies