Huidverbetering

Wat is het >       Intake >       Behandelmethoden >       Foto’s >       Producten >       Prijzen >

 

Wat is het

Bij het ouder worden verliezen de huidcellen hun regenererend vermogen, ze verouderen en sterven af. Rimpels en ouderdomsverschijnselen zijn het gevolg.

Epilennium heeft verschillende methodes om dit proces te vertragen, maar ook om de cellen weer te activeren.

Maak afspraak

Intake

Tijdens een intake gesprek wordt er samen met u bepaald welke methode voor uw huid en uw wensen het beste volstaat. De behandelingen worden uitgevoerd in kuurverband voor een optimaal resultaat. U kunt er ook voor kiezen om te starten met een losse behandeling.

Behandelmethoden

Dermafrac
Vanaf oktober 2011 beschikt Epilennium over een nieuwe behandelmethode, DERMAFRAC. De behandeling wordt gestart met een kristalvrije microdermabrasie behandeling. Hierna volgt microneedling met het insluizen hyaluronzuur, vervolgens wordt er een masker aangebracht in combinatie met LED-lichttherapie zodat alle cellen nog meer gestimuleerd worden. Hierdoor kunnen rimpels, ouderdomsvlekken en acné littekens op een effectieve manier behandeld worden.
U kunt ook het ‘wow’ effect krijgen, door behandeling met de Dermafrac. Kijk voor het resultaat bij foto’s.

ENTERPEN™
De ENTERPEN™ bestaat uit miniscule naaldjes die zeer snel op en neer bewegen, waardoor er kleine microkanaaltjes in de huid ontstaan. U kunt het vergelijken met het maken van een klein schaafwondje. Het lichaam gaat dit wondje op een geheel natuurlijke manier proberen te herstellen, waardoor het herstelproces geactiveerd wordt. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuwe collagen en elastine cellen gestimuleerd en de opname van actieve werkstoffen verhoogd. De huid wordt hierdoor voller, gladder, steviger, sterker, egaler van kleur, weerbaarder en veerkrachtiger.

Peeling
De peelings voor huidverbetering zijn op basis van verschillende zuren met toegevoegde pulp extracten.  Deze eigenschappen bewerkstelligen een versnelde afschilfering van de opperhuid en verhogen de natuurlijke spanning van het bindweefsel door het activeren van collageen en elastine cellen in de huid.
Na de behandeling wordt retinol (vitamine A zuur) aangebracht, wat er voor zorgt dat de huid nog meer het vernieuwingsproces aangaat. De huid wordt gladder, zodat fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar zijn.
Voor een goed resultaat zijn gemiddeld 3 peelings nodig, met een tussenperiode van 2 weken.

Jessner Peeling
De Jessner Peeling is een medium peeling en bevat melkzuur (14%), salicylzuur (14%) en resorcinol (14%). Deze peeling is ontwikkeld om een nieuwe huid te genereren en is geschikt voor huidtypes I – IV. Het verbetert de algehele huidtextuur en verminderd fijne lijntjes en rimpels. Het egaliseert de teint en verminderd pigmentvlekken. Tevens is deze peeling ook uitermate geschikt voor de behandeling van acné. Uw huid heeft na deze peeling een aantal dagen nodig om te herstellen. Er wordt een kuur van 3 peelings geadviseerd voor een optimaal resultaat.

TCA peeling
Een TCA of trichloor azijnzuur peeling is een medium diepe huidpeeling die al na één behandeling duidelijke resultaten geeft tegen de tekenen van huidveroudering. De peeling wordt in verschillende lagen aangebracht en is niet te vergelijken met peelings in schoonheidssalons. Afhankelijk van uw wensen wordt één behandeling tot een kuur van 3 peelings geadviseerd. Deze peeling verbeterd de algehele huidtextuur door de bovenste huidlaag op te lossen (stratum corneum). De huid krijgt hierdoor een gladdere, zachtere uitstraling. Fijne lijntjes en rimpels worden zichtbaar verminderd. Daarnaast egaliseert de huidskleur en worden hyperpigmentaties verminderd. Na deze peeling wordt het Retinol serum aangebracht, om de huidvernieuwing te versnellen. Bij deze peeling is er sprake van een langere herstelperiode. U moet rekenen op 7 – 14 dagen.

Foto’s van klanten

 

Prijzen

Cosmetische peeling € 70,00
Jessner of TCA pakket gelaat € 300,00
Microdermabrasie gelaat 30min € 75,00
Microdermabrasie decolleté 30min € 85,00
Dermafrac losse behandeling 60min € 195,00
Dermafrac kuur 6 behandelingen € 1.095,00
 ENTERPEN™  vanaf € 95,00
Creme na de TCA of Jessner peeling
Tube Boegem zalf € 11,95
Cicalfate creme € 10,00

 

Klik hier voor het overzicht van onze avène producten

Wordt behandeling vergoed? Maak afspraak Gratis Behandeladvies