Het Geheim van Epilennium

 

Wat is het

5 tot 10 jaar jonger in ong. 18 behandelingen! Zonder Botox of facelift. Het kan bij Epilennium! “Het Geheim van Epilennium” is een behandeling die de cellen in de huid reactiveert door het inbrengen van hyaluron zodat u
er weer jong en stralend uitziet. Hyaluron is een lichaamseigen stof die elke huid accepteert. De behandeling zorgt ervoor dat de fijne lijntjes en rimpeltjes verdwijnen en diepere lijnen worden opgevuld. De behandeling is pijnloos en heerlijk ontspannend.

Intake

Tijdens de eerste behandeling maken wij een huidanalyse. Na de behandeling kunnen wij u adviseren welke producten het beste bij u passen. Tijdens de eerste behandeling worden er foto’s gemaakt om het resultaat na een kuur van 10 behandelingen te kunnen vergelijken.

Gratis behandeladvies

Behandelmethode

EMS oftewel Elektrische Spierstimulatie:

Spieren versterken kan d.m.v. EMS, hierdoor wordt de huid strakker. Celweefsel wordt losgemaakt waardoor de hoeveelheid werkzame stoffen beter door de huidlagen kunnen doordringen en daardoor via de cellen worden
opgenomen.

Infrarood Licht:

Zorgt voor een verhoogde bloedcirculatie. De huid wordt zachter, de huid-elasticiteit wordt verhoogd en de algemene huidstructuur wordt hierdoor verbeterd.

Iontoforese:

De natuurlijke huidbarrière opent zich voor een zeer korte periode, hierdoor kunnen de werkzame stoffen van het gebruikte serum in de diepere huidlagen. Dit zorgt voor een langdurig effect op de productie van collageen en elastine in de huid.

Het advies voor een optimaal resultaat is om 2 á 3 x per week voor een behandeling te komen.  Daarna bouwt u de behandeling af. Het natuurlijke proces van huidveroudering gaat door, maar zal minder snel verlopen.
Om de huid geactiveerd te houden is het van belang dat u 1x per maand een onderhoudsbehandeling van 30min ondergaat.

 

Foto’s van klanten

 

Producten

Voor thuis adviseren wij:
Eluage crème of Extra Rich crème
Eluage Anti wrinkle
Eluage Eye contour
Serenage Serum
Serenage Dag crème
Serenage Nacht crème

 

Prijzen

Proefbehandeling incl. intake 75,-
Kuur a 10 behandelingen 600,-

 

Maak afspraak