Gezicht ontharen

Heeft u last van ongewenste haargroei op het gezicht en wilt u definitief uw gezicht ontharen? Epilennium laat uw gezicht definitief en pijnloos ontharen. Harsen, scheren en epileren is verleden tijd met de effectieve behandelmethode Ellipse. De behandeling van Epilennium wordt aangepast aan het te behandelen gebied, huidtype en het soort haar. Heeft u veel last van ongewenste haargroei en wilt u hier definitief mee afrekenen? Alle plaatsen van het lichaam kunnen behandeld worden, zoals uw gezicht ontharen, rug ontharen en bikinilijn ontharen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die de Ellipse behandelmethode biedt? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Gratis Behandeladvies

Heeft u van alles geprobeerd om van uw overbeharing af te komen? Epilennium is gespecialiseerd in het behandelen van ongewenste haargroei. Wilt u definitief uw gezicht ontharen? Nooit meer harsen, scheren en epileren, maar een behandelmethode om ongewenste haargroei tegen te gaan? Dan bent u bij Epilennium aan het juiste adres. Wij kunnen uw gezicht ontharen door middel van de Ellipse flitslichttechniek. Dit lichtflitssysteem is een doeltreffende methode om langdurige haargroei te reduceren. De behandelmethode zorgt ervoor dat haargroei onmogelijk is of wordt uitgesteld. Bovendien zorgt de behandelmethode ervoor dat uw omringende huid niet wordt beschadigd. Wij zijn gespecialiseerd om alle delen van het lichaam definitief te ontharen met onze behandelmethode. Onze behandelingen worden uitgevoerd door specialistische huidtherapeuten en geven u naast persoonlijke aandacht ook vakkundig advies.

Maak afspraak

Ongewenst haar op de bovenlip is een veel voorkomend probleem bij vrouwen. De hormonale haren kunnen koppig zijn en veroorzaken vaak schaamte bij vrouwen. Wilt u definitief uw bovenlip ontharen? Met de behandelmethode van Epilennium bent u binnen een aantal behandelingen van uw ongewenste haargroei af. De behandeling gezicht ontharen wordt zowel uitgevoerd bij vrouwen als bij mannen. Wij staan graag voor u klaar om uw bovenlip te ontharen, zodat u weer stralend de dag door kunt gaan. Bent u benieuwd naar onze effectieve behandelmethode? Neem vrijblijvend contact met ons op.