ENTERPEN™

 

Micro-needling met de ENTERPEN™

De ENTERPEN™ bestaat uit minuscule naaldjes die zeer snel op en neer bewegen, waardoor er kleine microkanaaltjes in de huid ontstaan. U kunt het vergelijken met het maken van een klein schaafwondje. Het lichaam gaat dit wondje op een geheel natuurlijke manier proberen te herstellen, waardoor het herstelproces geactiveerd wordt. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuwe collageen en elastine cellen gestimuleerd en de opname van actieve werkstoffen verhoogd. De huid wordt hierdoor voller, gladder, steviger, sterker, egaler van kleur, weerbaarder en veerkrachtiger.

 Gratis Behandeladvies

Micro-needling met de ENTERPEN™

Wat is het

De behandeling met de ENTERPEN™ is een effectieve manier om de huid in de diepte te vernieuwen en te verbeteren zonder de opperhuid te beschadigen.

Voor welke indicaties is de ENTERPEN™ geschikt?

  • Fijne lijntjes
  • (Acné) littekens
  • Zonbeschadiging
  • Pigmentstoornissen
  • Grove huidstructuur / vergrote poriën
  • Striae en striemen

Intake

Tijdens het intakegesprek wordt er naar uw huid gekeken door de huidtherapeut. Zij kan zien of uw huid geschikt is voor de behandeling. Al uw vragen zullen tijdens het gesprek beantwoord worden.

Voor de behandeling wordt een tussenstof zoals een serum of werkstof aangebracht op de huid. De ENTERPEN™ wordt vervolgens met roterende bewegingen over de huid bewogen. Er kunnen tijdens de behandeling bloedpuntjes ontstaan, dit heeft te maken met de behandeldiepte die variërend is van 0,5 mm tot 2 mm, dit is afhankelijk van de indicatie en het behandelgebied. De behandeling wordt afgesloten met een kalmerende crème en zonnebrandcrème, omdat uw huid na de behandeling zongevoelig is.

Behandelfrequentie

Gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig voor het optimaal resultaat. De behandelingen worden om de 2 tot 4 weken uitgevoerd.

Vergoeding

U kunt in aanmerking komen voor een vergoeding indien u aanvullend verzekerd bent. Informeer bij uw zorgverzekering of u in aanmerking komt voor een eventuele vergoeding.

Prijzen 

Kleine oppervlakte  (bijv. litteken) 15 min € 95,-
Middelgrote oppervlakte (hele gelaat) 30 min € 125,-
Groot oppervlakte (bv gelaat en hals/of striemen 45 min € 165,-

 

Gratis behandeladvies