Elektrische epilatie

Wat is het

Elektrische epilatie is een behandeling om ongewenste haargroei definitief te verwijderen. In de meeste gevallen behandelen wij door middel van elektrische epilatie alleen witte, rode en grijze haren i.v.m. het weinig tot niet reageren op de laser of IPL technologie. Wanneer u geen laser of IPL behandeling wilt of mag ondergaan kunt u altijd kiezen voor de behandeling elektrische epilatie.

Intake

Tijdens het intake gesprek wordt er naar uw huid gekeken door de huidtherapeut. Aan de hand hiervan wordt een behandelplan opgesteld.  Er is namelijk ook een combinatie mogelijk van elektrische epilatie en IPL/laser behandeling, wanneer de haren meerdere kleuren hebben.

Behandelmethode

Tijdens deze elektrische epilatie behandeling wordt er gebruik gemaakt van een klein naaldje, waarmee de huidtherapeut door middel van zwakstroom de ongewenste haren, zowel bij man als vrouw, dunner en zwakker maakt en uiteindelijk doet verdwijnen. Wanneer u voor Epilennium kiest zal er voorafgaand aan de behandeling eerst een intakegesprek plaatsvinden met u en onze huidtherapeut. Tijdens dit gesprek krijgt u voorlichting over de behandeling elektrisch epileren. Zo wordt er besproken welke resultaten u van het elektrisch epileren mag verwachten en de kosten. Als u donkere haren heeft raden wij u aan om een IPL behandeling te doen.  Graag helpen wij u d.m.v. elektrisch epileren van uw ongewenste haargroei af.U kunt bij ons terecht voor het elektrisch epileren in Rotterdam en/of Maassluis .U kunt telefonisch contact opnemen voor vragen en/of voor het maken van een intakegesprek voor het elektrisch epileren. Onze deskundige huidtherapeuten staan voor u klaar om u te helpen.