Elektrisch ontharen gezicht

Heeft u ongewenste blonde haartjes dan is elektrisch ontharen in het gezicht dé oplossing voor u! Heeft u donkere haartjes dan kunt u zich laten behandelen met de IPL flits methode. Het elektrisch ontharen van het gezicht bestaat al een lange tijd en is zeer succesvol in de strijd tegen overtollige haargroei. Elektrisch ontharen van het gezicht is een geschikte methode die kan worden gebruikt bij blonde, rode, witte en/of grijze haren.

Elektrisch ontharen van het gezicht is een uitstekende optie om voor altijd af te zijn van uw overtollige haargroei. Tijdens het elektrisch ontharen van het gezicht wordt er een dun steriel naaldje langs de haarschacht in de huid geschoven, waarna een kleine hoeveelheid energie wordt gegeven. Hierdoor wordt het haarzakje (waar het haartje uit groeit) vernietigd, waardoor er geen nieuw haar meer kan groeien. Door het elektrisch ontharen van uw gezicht, bent u uiteindelijk van uw ongewenste haargroei af. Gemiddeld zijn er 15 behandelingen nodig voor een gebied ten grootte van een bovenlip.

Gratis behandeladvies

Wij zijn gespecialiseerd in het elektrisch ontharen van het gezicht. Onze ervaren huidtherapeuten kunnen u dan ook door middel van het elektrisch ontharen van het gezicht afhelpen van uw ongewenste haargroei. Voor meer informatie over elektrisch ontharen of IPL ontharen klik op het woord.

Indien u een afspraak wilt maken en/of vragen heeft kunt u telefonisch contact opnemen met Epilennium Rotterdam of Epilennium Maassluis.

Maak afspraak