Dermafrac

Wat is het >       Intake >       Behandelmethoden >       Foto’s >       Producten >       Prijzen >

 

De doorbraak in huidverbeteringstechnologie, uit Amerika.
Drie keer meer resultaat in 1 behandeling!

Wat is het

Wat houd de 3-in-1 technologie in?
De combinatie van vacuum, microneedling en het insluizen van actieve ingredienten in 1 behandeling, geeft een maximaal resultaat op het gebied van huidverbetering. Direct zichtbare verbetering van de huidstructuur, meer volume, verbetering teint.

De behandeling is effectief tegen huidveroudering, zonbeschadigde huid, rokershuid, pigmentatie problemen en acne littekens.

Intake

Tijdens het intake gesprek wordt er naar uw huid gekeken door de huidtherapeut. Zij kan zien of uw huid geschikt is voor de behandeling.  Al uw vragen zullen tijdens het gesprek beantwoord worden.

Gratis behandeladvies

 

Behandelmethoden

Hoe werkt de Dermafrac:

*Door gebruik van vacuum wordt de huid in het mondstuk gezogen en in contact gebracht met honderden micro-naaldjes die de epidermis en de dermale papillenlaag penetreren.
*Door de gevormde microkanalen, wordt de in te sluizen hyaluronzuur vloeistof met actieve werkstoffen, op die plaats in de huid gebracht waar het, het meeste effect heeft op het natuurlijke vernieuwingsproces. Hyaluronzuur zorgt voor optimale hydratatie en een vollere strakkere huid.
*De lengte van de naaldjes zijn dusdanig afgesteld dat de behandeling pijnloos is.

De behandeling wordt gestart met een kristalvrije microdermabrasie behandeling. Hierna volgt microneedling met het insluizen hyaluronzuur, vervolgens wordt er een masker aangebracht in combinatie met LED-lichttherapie zodat alle cellen nog meer gestimuleerd worden.

De totale behandeling duurt 60 min en vind 1 maal per 2 weken plaats.
De even weken kunt u terecht in Rotterdam.
De oneven weken kunt u terecht in Maassluis.

 

Foto’s van klanten

Prijzen

Dermafrac losse behandeling 195,00
Dermafrac kuur á 6 behandelingen 1.095,00
Derma MTS roller (incl. reinigingskit) 95,00

Maak afspraak