Definitief ontharen

Voor een behandeling definitief ontharen bent u bij Epilennium aan het juiste adres. Wij staan voor u klaar om iedereen van een haarvrije huid te voorzien. Onze behandeling definitief ontharen zorgt ervoor dat op een zachte manier de haren definitief worden verwijderd. Om het gewenste resultaat te behalen bekijken we tijdens een intakegesprek naar uw situatie en geven een indicatie over het aantal behandelingen die nodig zijn om van uw ongewenste haargroei af te komen. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze behandelmethode definitief ontharen ? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

Gratis Behandeladvies

IPL lichtflits ontharen in Rotterdam
De Ellipse behandelmethode is een doeltreffende methode voor langdurige haargroeireductie. Definitief ontharen in Rotterdam door de Ellipse lichtflitstechniek is bij Epilennium binnen handbereik. De Ellipse zendt een krachtige lichtstraal die de kleurstof melanine in de haarfollikel omzet in warmte. Hierdoor wordt de haarfollikel vernietigd. Uit deze haarfollikel zal geen haar meer groeien. U bent niet direct klaar met één behandeling definitief ontharen in Rotterdam. Haren groeien in verschillende fasen. Behandelingen vinden daarom plaats met tussenpozen van minimaal vier weken om het grootste rendement te behalen. Bent u benieuwd naar onze effectieve behandelmethode definitief ontharen in Rotterdam? Wij nodigen u graag uit voor een intakegesprek om een behandelplan op maat te realiseren.

Maak afspraak

Uw uiterlijk is onze zorg en dit wordt gewaarborgd door middel van het gebruik van de nieuwste en veiligste technologieën en deskundigheid van de huidtherapeuten. Wij nodigen u graag uit om definitief af te rekenen met uw haargroei. In een intakegesprek bespreken we samen het gewenste resultaat en geven u daarbij gedegen advies voor een passend behandelplan. Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar om u met onze expertise al uw vragen te beantwoorden.