Coaguleren

Wat is het >       Intake >       Behandelmethoden >       Foto’s >       Producten >       Prijzen >

 

Wat is het

Coaguleren is het verwijderen van op de huid gelegen structuren zoals steelwratjes, ouderdomsvlekken, moedervlekken en papulosa nigra door middel van stroom. Dit is een behandelmethode waarbij huidoneffenheden snel en eenvoudig worden verwijderd. Coagulatie bij Epilennium wordt verricht met speciale apparatuur, de zogenaamde Zapper. Hierbij worden huidoneffenheden verhit met een elektrische laagstroom. Na de behandeling ontstaat een korstje. Als het korstje geheel is genezen is de verheving vaak verdwenen. Gemiddeld zijn er 1 tot 3 behandelingen nodig voor het gewenste resultaat (afhankelijk van de grootte).

Coaguleren wordt toegepast bij:
Steelwratjes (fibromen)
Verheven moedervlekken
Ouderdomswratten
Goedaardige vetbulten
Papulosa nigra
Spider naevi

Intake

Tijdens het intake gesprek wordt er gekeken of u behandeld mag worden. Als de huidtherapeut de moedervlek of verheving niet vertrouwd wordt u geadviseerd naar de dermatoloog te gaan.
In het algemeen is het geen enkel probleem en kan het gewoon behandeld worden. Zowel de methode van de zapper als het naaldje kunnen in combinatie gebruikt worden.

Behandelmethoden

Er zijn 2 mogelijkheden om te coaguleren:

De eerste mogelijkheid is met een naaldje. Dit is vooral geschikt voor kleine verdikkingen op bijv. de oogleden en voor het behandelen van kleine rode vaatjes.
De tweede mogelijkheid is met de Zapper. Dit is een apparaatje welke geschikt is voor bijv. moedervlekken.

Om u een goed advies te kunnen geven adviseren wij altijd een intake gesprek. Natuurlijk kunt u ook direct een afspraak maken. De huidtherapeute past altijd de beste behandeling toe. Soms is dit een combinatie van beide.

 

Foto’s van klanten

 

Producten

Voor na de behandeling adviseren wij een Avène creme: cicalfate.

 

Prijzen

Coaguleren met een naaldje:
tot 15 min € 25,00
tot 30 min € 40,00
tot 45 min € 60,00
Coaguleren met de Zapper:
tot 15 min € 35,00
tot 30 min € 55,00
Combinatie behandeling:
tot 30 min € 55,00

 

Maak afspraak