Cellulite behandelen

Of u nu slank, stevig, jong of oud bent, vrijwel geen enkele vrouw ontkomt aan de vorming van Cellulite. Cellulite is een bindweefselophoping in de onderhuid. Bij dit typisch vrouwelijke verschijnsel, dat ontstaat onder invloed van hormonen, hoopt zich vet op in vetcellen in de onderhuid en vormen zich daaromheen vochtblaasjes. Dankzij de LPG Endermologie® apparatuur is Cellulite te behandelen. Al na 15 Cellulite behandelingen kunt u resultaat zien. Gemiddeld zijn er 20 Cellulite behandelingen nodig voor een goed resultaat. Daarna kunt u het huid-bindweefsel soepel houden door 1maal in de maand een onderhoudsbehandeling te doen.

Cellulite komt voor bij 90% van de volwassen vrouwen. Mannen hebben er over het algemeen bijna geen last van. Cellulite wordt meestal aangetroffen op dijen, billen en onderbuik. In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht komt Cellulite niet door overgewicht. De uiting van Cellulite kan hierdoor wel worden versterkt.

Gratis Behandeladvies


Cellulite kan m.b.v. Endermologie® gemakkelijk verminderen en vaak helemaal verdwijnen. Met onze Cellulite behandeling zullen wij u van dit vervelende probleem afhelpen. Onze Cellulite behandeling wordt uitgevoerd met de Endermologie® apparatuur. Dit is een natuurlijke, niet operatieve, methode, voor figuurcorrectie en het verminderen van Cellulite. U kunt een afspraak maken voor een proefbehandeling Cellulite verminderen om te ervaren wat voor soort behandeling er wordt gegeven met de Endermologie®.

Voor meer informatie over Endermologie® klik hier.
Indien u een afspraak wilt maken en/of vragen heeft kunt u telefonisch contact opnemen met Epilennium.

Voor meer uitleg over de behandeling kijkt u bij huid-/bindweefselmassage.

Maak afspraak