Acne behandeling

Acné is de meest voorkomende huidziekte onder jongeren. Pustels, papels, gesloten en open mee-eters zijn bij acne kenmerkend. Het begint veelal met mee-eters en later worden het ontstekingen. Bij een hevige vorm van acné kunnen onderhuidse ontstekingen ontstaan, die na genezing lelijke littekens achterlaten. Deze komen voornamelijk in het gezicht, de borst en op de rug voor. Met onze acnébehandeling in Rotterdam en Maassluis helpen wij u van uw acné af.Wanneer u bij ons voor advies komt, start de huidtherapeut met een intake gesprek om de acnébehandeling bij ons in Rotterdam en Maassluis door te nemen. Tijdens het intake gesprek, komt aan de orde wat met de acnébehandeling in Rotterdam en Maassluis te maken heeft. Welke behandeling het beste bij u past, wat u kunt verwachten van de behandeling en welke producten u voor thuis kunt gebruiken. Wij gaan voor een eerlijk advies en duidelijke voorlichting over de acnébehandeling.

Gratis Behandeladvies

De acné behandeling in Rotterdam is geschikt voor iedereen die last heeft van acné en/of acnélittekens. Door de eenvoudige werkwijze is de acne behandeling die wij in Rotterdam uitvoeren zeer geschikt voor jongeren, maar ook zeker voor mensen die op latere leeftijd last krijgen van acné. Heeft u een acnébehandeling nodig? Kom dan naar Rotterdam of Maassluis. Wij helpen u graag! Vergoeding zorgverzekeraar mogelijk indien u een aanvullende verzekering heeft.

Voor meer informatie over acné klik hier.
Indien u een afspraak wilt maken en/of vragen heeft kunt u telefonisch contact opnemen met Epilennium Rotterdam of Maassluis.

Maak afspraak