Acné

Wat is het >       Intake >       Behandelmethoden >       Foto’s >       Producten >       Prijzen >

 

Wat is het

Acné is een ontsteking van de talgklieren. Talgklieren produceren talg die de opperhuid vet houden en voorkomt uitdroging. Daarnaast beschermt talg ook de huid tegen ziekteverwekkers en schimmels.

Bij acné is er sprake van een verhoogde talgproductie waar een bacterie bij komt kijken die zorgt voor de ontstekingen. De verhoogde talgklierproductie ontstaat door verschillende factoren  waaronder hormonale factoren en/of genetische aanleg.

Gratis behandeladvies

 

Intake

Tijdens het intake gesprek wordt er naar uw huid gekeken door de huidtherapeut. Aan de hand hiervan wordt een behandelplan opgesteld. Welke behandeling voor u geschikt is, is afhankelijk van een aantal factoren, zoals de ernst van de acné, de gevoeligheid van de huid en eventueel medicijngebruik. Het accent van de behandeling zal liggen op het grondig reinigen van de huid.

Behandelmethoden

Manuele therapie
De behandeling voor acné bestaat uit het goed uitreinigingen van de huid.  Met als doel het teveel aan talg verwijderen voordat het de kans heeft om te gaan ontsteken en de ontstekingen die er zitten weg te halen zonder littekenvorming te veroorzaken.

Manuele therapie i.c.m. peeling
Na het uitreinigen van de huid kan een peeling worden aangebracht op de huid. De peeling is een cocktail van verschillende zuurtjes  die een talg-oplossende werking hebben, waardoor de talgproductie in de huid afneemt. De toegevoegde pulp extracten in de peelings zorgen voor een extra anti-oxiderende werking. De vernieuwing van de huid wordt versneld door de peeling, waardoor de huid niet kan verhoornen en minder kans heeft op het verstoppen van de talgklieren.

iClear(alleen mogelijk in vestiging Rotterdam)
De behandeling van acné met blauw licht wordt in kuurvorm uitgevoerd. Tweemaal per week wordt de acné gedurende 20 minuten belicht. De kuur bestaat uit 10 behandelingen.
Voorafgaande aan de belichting, wordt de huid gereinigd en gescrubd. Na de behandeling wordt er een verzorgende crème aangebracht. Van de behandeling zelf voelt u niks. De huid wordt ook niet warm.

Bekijk overige behandelingen
Of maak direct een afspraak!

Foto’s van klanten

Producten

Voor thuis worden producten geadviseerd om de behandeling te ondersteunen.

Cleanance reiniging 200ml Effectieve reiniging zonder alcohol of zeep. Huidvriendelijke gel met talgregulerende en antibacteriële bestanddelen, die zowel onzuiverheden als overtollige talg van de huid verwijdert.
Cleanance Hydra reiniging 200ml Een hydraterende reiniger om het uitdrogende en irriterende effect van midicinale acnebehandelingen tegen te gaan. Het reinigt de huid zonder deze uit te drogen. Is geschikt voor de huid die behoefte heeft aan comfort.
Cleanance lotion 200ml Voor een extra matterend effect. Deze lotion betsaat uit 2 fasen. De transparante fase zuivert en reinigt de huid. De poederfase absobeert het overtollige talg en heeft een matterend effect. Ideaal voor de T-zone.
Cleanance Hydra 40ml Een hydraterende crème, als aanvullende verzorging bij acne behandelingen om het uitdrogende en irriterende effect ervan tegen te gaan.
Cleanance Emulsie 40ml Verzorgingsproduct met matterende eigenschappen. De talgregulerende emulsie reguleert de talgproductie en matteert dor het overtollige talg te absoberen.
Cleanance Expert 40ml Verzorgingsproduct voor ’s avonds met zuiverend effect door fruitzuren. Door het oppervlakkige peelig-effect verwijdert dit product de onzuiverheden in de poriën grondig.

 

Prijzen

 

Manuele behandeling € 50,00
Manuele behandeling i.c.m. peeling € 60,00
Manuele behandeling i.c.m. peeling (pakket a 6 beh + producten) € 415,00
iClear 2x 20 min (alleen mogelijk in vestiging Rotterdam) €27.50