NIEUW ISIS PRODUCTEN

NIEUW ISIS PRODUCTEN

Drie thuisproducten ter ondersteuning van uw huidverbetering. Zoals de Glycol 12% thuispeeling. Probeer het nu voor maar 15 euro!

ISIS Pharma biedt producten aan voor de onderstaande indicaties:

  • Pigmentstoornissen
  • Huidveroudering
  • Acne
  • Couperose en rosacea
  • Beschadigde / geïrriteerde huid
  • Zonbescherming

Glyco-A 12%

Is een oppervlakkige peeling die leidt tot vernietiging van de hoornlaag. Het exfolieert de dode huidcellen en reduceert oneffenheden. De glyco-A 12% word snel opgenomen door de huid en zorgt voor snelle huidverbetering.

Neotone

Het depigmenterend serum, Neotone, is uitermate effectief in het bestrijden van pigmentvlekken. Dankzij 6 krachtige en elkaar versterkende bestandsdelen die de intensiteit van pigment vlekken verminderen en helpen deze te laten verdwijnen.

BB cream sensitive SPF 50

Mag direct op de huid worden aangebracht na elke (cosmetische) behandelingDe BB cream zorgt voor hydratatie en laat zuurstof door. Zuurstof is nodig voor de stimulatie van het natuurlijke herstelproces van de huid. Hydratatie is belangrijk voor de bescherming tegen alledaagse irritaties die de huid kunnen beschadigen, zoals airconditioning, vervuiling en droge lucht.

Voor meer informatie kijk bij producten ISIS PHARMA.

Sorry, comments are closed for this post.