NIEUW ENTERPEN™

NIEUW ENTERPEN™

Per oktober 2017 ENTERPEN™ behandeling bij Epilennium! 

 

De ENTERPEN™ bestaat uit minuscule naaldjes die zeer snel op en neer bewegen, waardoor er kleine microkanaaltjes in de huid ontstaan. U kunt het vergelijken met het maken van een klein schaafwondje. Het lichaam gaat dit wondje op een geheel natuurlijke manier proberen te herstellen, waardoor het herstelproces geactiveerd wordt. Hierdoor wordt de aanmaak van nieuwe collageen en elastine cellen gestimuleerd en de opname van actieve werkstoffen verhoogd. De huid wordt hierdoor voller, gladder, steviger, sterker, egaler van kleur, weerbaarder en veerkrachtiger.

Voor de behandeling wordt een tussenstof zoals een serum of werkstof aangebracht op de huid. De ENTERPEN™ wordt vervolgens met roterende bewegingen over de huid bewogen. Er kunnen tijdens de behandeling bloedpuntjes ontstaan, dit heeft te maken met de behandeldiepte die variërend is van 0,5 mm tot 2mm, dit is afhankelijk van de indicatie en het behandelgebied. De behandeling wordt afgesloten met een kalmerende crème en zonnebrandcrème, omdat uw huid na de behandeling zongevoelig is.

Behandelfrequentie
Gemiddeld zijn er 3 tot 6 behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. De behandelingen worden om de 2 tot 4 weken uitgevoerd.

Sorry, comments are closed for this post.