LADIES NIGHT

LADIES NIGHT

25 oktober 2017 is er een ladies night in onze vestiging Maassluis. Van 17:00 tot 21:00. KOM LANGS EN PROFITEER!

Deze avond kunt u terecht voor een gratis intakegesprek met een van de huidtherapeuten. Een gratis proefbehandeling ondergaan met de Soprano ICE laser. Gratis productadvies krijgen van de productadviseur van Avene, met daarbij behorende 20% korting bij aanschaf van een product. Gratis een plekje laten weg coaguleren met de Zapper. 50% korting ontvangen op de eerste behandeling die u die avond afspreekt.

Daarnaast aanwezig:

LIVE muziek
Hapjes en drankjes
Sieraden kraampjes
Elk uur een prijsuitreiking (win een gratis behandeling!)

Gratis intake door de huidtherapeuten van Epilennium

Bij Epilennium werken uitsluitend huidtherapeuten die een HBO opleiding Huidtherapie afgerond  hebben en zijn ingeschreven in het paramedisch register, BIG-geregistreerd en lid van de Nederlandse Vereniging van Huidtherapeuten.

Indien er sprake is van behandeling op medische indicatie kan de behandeling,  mits men aanvullend verzekerd is, vergoed worden door de zorgverzekeraar. Ondanks dat de huidtherapeut  sinds 2011 beschikt over directe toegankelijkheid ,is een verwijzing van een arts en/of specialist noodzakelijk indien u gebruik wilt maken van de vergoeding.

Uitgangspunt binnen onze organisatie is dat de patiënt zich op zijn gemak voelt en tevreden is over de voortgang en het resultaat van de behandeling. Naast de behandelingen geven we gepaste voorlichting en advies om de zelfredzaamheid van de patiënt te vergroten. De behandelingen die wij aanbieden zijn o.a.:

–          Acnébehandeling
–          Definitief ontharen (elektrisch epileren en laser)
–          Oedeemtherapie (Manuele lymfedrainage en ambulante compressie therapie)
–          Endermologie® ( Huid-bindweefselmassage d.m.v. LPG apparatuur )
–          Camouflagetherapie
–          Aanmeten van therapeutisch elastische kousen
–          Littekenbehandeling
–          Vaat- en Pigmentbehandeling
–          Coagulatie van verheven plekjes
–          Afslanken
–          Huidverjonging
–          Samenwerking met cosmetisch arts (behandeling in Rotterdam Epilennium)
–          Permanente make up
–         Schoonheidsbehandeling

Gratis proefbehandeling met de soprano ICE laser!

Voorwaarden gratis proefbehandeling. Een keer 1 oksel gratis laten ontharen d.m.v. de laser.

Op deze manier kunt u ervaren hoe snel en pijnloos de behandeling is. Ook kunt u doordat wij 1 oksel behandelen het verschil duidelijk zien m.b.t. de andere oksel.

Soprano ICE laser is award winnaar 2015 op het gebied van laser ontharing. Epilennium  beschikt nu over deze gloednieuwe Soprano ICE laser. Deze laser is zeer effectief en veilig voor elk huidtype. Ook in de zomer periode is het mogelijk om de laser behandeling voort te zetten.

Maar wat maakt deze laser zo veilig? Dat komt door de SHR-methode. De SHR-methode is de veiligste laser ontharingsmethode en de beste innoverende uitvinding op laser gebied van de afgelopen 10 jaar . Bij de Soprano ICE laser wordt de warmte ontwikkeld en vastgehouden in de lederhuid waar de haarzakjes behandeld worden. De energie (joule) is zeer laag, terwijl de pulsen per seconde zeer hoog zijn, waardoor de flitsen niet meer pijnlijk zijn. Door het extreem koelend handstuk wordt de behandeling als comfortabel ervaren. Behandelingen d.m.v. de Soprano ICE laser worden alleen toegepast door ervaren huidtherapeuten die beschikken over NVH-, KP registraties.

Voordelen van de soprano ice laser:
Pijnloos.
Langdurig resultaat.
Snelle behandeltijd; vaak minder dan 30 minute.
Geen hersteltijd, direct na de behandeling kunt u uw dagelijkse bezigheden weer oppakken.
Effectief voor alle huidtypes inclusief de gebruinde huid en ook voor verschillende haartypes.
Hoge dekkingsratio garandeert dat elke follikel wordt behandeld.
Perfect voor elke lichaamsdeel, inclusief de meer gevoelige delen zoals gezicht, nek en bikinilijn.
Het hele jaar door behandeld kunnen worden.

Gratis één plekje coagulatie zapper

Coaguleren is het verwijderen van de op de huid gelegen structuren zoals steelwratjes, ouderdomsvlekken, moedervlekken en papulosa nigra door middel van stroom. Dit is een behandelmethode waarbij huidoneffenheden snel en eenvoudig worden verwijderd. Bij Epilennium wordt coagulatie verricht d.m.v. speciale apparatuur, de zogenaamde Zapper. Hierbij worden huidoneffenheden verhit met een elektrische laagstroom. Na de behandeling ontstaat een korstje. Als het korstje geheel is genezen is de huidoneffenheid meestal verdwenen

Tijdens de ladies night kunt u zelf ervaren wat deze behandeling voor u kan betekenen door het gratis laten coaguleren van 1 plekje. Zo kunnen wij u laten zien dat er bij deze deze behandeling geen littekens of vlekken door de behandeling ontstaan.

Coaguleren wordt toegepast bij:
Steelwratjes (fibromen)
Verheven moedervlekken
Ouderdomswratten
Goedaardige vetbulten
Papulosa nigra

Gratis product advies van Avène productspecialist met 20% korting op alle Avène producten.

Avène productspecialist, Marieke Koomen, zal u deze avond een gratis huidanalyse aanbieden . Tevens krijgt u een persoonlijk product advies afgestemd op uw huid. Deze avond kunt u profiteren van 20% korting op alle Avène producten.

Een huidverzorgingslijn op basis van Thermaal bron water. Ontwikkeld voor de meest gevoelige en intolerante huidtypes. Gewaarborgd door strenge kwaliteits-eisen ten aanzien van effectiviteit, tolerantie en hypo-allergeniteit.
Getest onder dermatologisch toezicht. Zachte formules en texturen speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid

De producten van Avène bestaan al meer dan 20 jaar en worden wereldwijd verkocht. De oprichter en eigenaar van Avène, Pierre Fabre, heeft als apotheker een product ontwikkeld wat rijk is aan Ruscusextract. Later werd hieraan het thermale bronwater toegevoegd. Het thermale bron water is al sinds 1874 erkend als natuurlijke bron, die de kalmerende, verzachtende en anti-irriterende eigenschappen bezit. Avène is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid. De klinisch bewezen werking is aangetoond. Er zijn meer dan 300 studies. De producten van Avène zijn er voor elk huidtype. Er zijn ook speciale producten voor huidaandoeningen.

 

50% korting op de eerste behandeling die je deze avond afspreekt.

Epilennium wilt iets betekenen voor de bestaande klanten. Omdat wij zo blij zijn met onze trouwe klanten hebben wij een fantastische actie: 50% korting op een nieuwe behandeling naar keuze!

Epilennium heeft een divers aanbod van behandelingen voor de gezonde en de aangedane huid. Wilt u graag een keer een andere behandeling proberen? Maak dan een afspraak op de avond van de ladies night en profiteer van deze geweldige aanbieding.* 

*Niet geldig op bestaande acties, producten en behandelingen die vergoed worden door de zorgverzekeraar.

 

Sorry, comments are closed for this post.

Epilennium